Hei. Mitt navn er Susann, og jeg er ei 17 år gammel jente plassert i en liten by midt i Nord-Trøndelag. På fritiden valser jeg rundt i sentrum med vennene mine og spiser salatburger, fotograferer, lager webdesign, hører mye på musikk, leser en del, tegner og ser alt for mye på TV. Ting som gjør meg glad er gamle skrekkfilmer, england, rock'n'roll, senga mi, nirvana, the jimi hendrix experience, punk, grunge, metal, hårfarger, skins, lamper, svarthvitt bilder, ukulele, nynorsk og te. Du kan lese mer om meg her.

desember 2011

13.12.2011 / 18:58

Fuck Glee

Sov i hele dag, så har ingenting å blogge om. Tenkte bare jeg skulle utrykke mitt hat for Glee. For Glee suger svette rompeballer på en varm sommerdag. Folk burde se brae TV-serier istedetfor, som feks Dexter, Breaking Bad, Weeds, Skins, The Sopranos, Mad Men, The Wire, The Walking Dead, og slike serier. Og JA, jeg har bestandig rett, så ikke benekt meg. Alle som sier jeg har feil svetter unormalt mye og lukter kjempefælt.


KATEGORI: TV-serier
12.12.2011 / 15:59

Pås

Hadde norsk heldags i dag. Gikk kjempebra, men hver gang jeg sier det går det egentlig kjempedårlig. AT LEAST ER JEG GRAMMARNAZI OG ORDDELINGSMAFIA. Så det så. Ellers har jeg vært flink og ryddet rommet fordi mamma sa det. Også vasket jeg trappen. Da ble mamma glad<3


Fant hundretusen sånne poser på rommet. Bruker å ha tannbørster i det når jeg er på besøk hos folk. Jeg tror jeg er på besøk ganske ofte, fordi jeg fant en del sånne. Også fant jeg samfunnsfagboka mi. Nå skal samfunnsfagkarakteren reddes!


PELLE<3 Det er kaninbamsetingen btw.

YEEEE RLY.

KATEGORI: Blogg
11.12.2011 / 01:27

Livsnødvendigheter

Drikker cola. Har rotete rom. Vil ikke rydde. Besøk http://vihateailt.blogg.no og gjør to sære raringer glad.

KATEGORI: Blogg
hits