Hei. Mitt navn er Susann, og jeg er ei 17 år gammel jente plassert i en liten by midt i Nord-Trøndelag. På fritiden valser jeg rundt i sentrum med vennene mine og spiser salatburger, fotograferer, lager webdesign, hører mye på musikk, leser en del, tegner og ser alt for mye på TV. Ting som gjør meg glad er gamle skrekkfilmer, england, rock'n'roll, senga mi, nirvana, the jimi hendrix experience, punk, grunge, metal, hårfarger, skins, lamper, svarthvitt bilder, ukulele, nynorsk og te. Du kan lese mer om meg her.

november 2011

22.11.2011 / 16:55

Mia

Gamle bilder. Eller ikke så gamle, men har et nytt prosjekt på gang nå! Oppdaterer mer om det senere.

KATEGORI: Fotografi
19.11.2011 / 20:15

Keep calm and wow

Sengen min svømmer i plakater for øyeblikket, så jeg har tatt med puten og dynen inn til loftstuen. Lørdagskvelden går nemmelig til Skinsmaraton. Åh, som jeg elsker den serien! Kan bare sitte å se alle sesongene om og om igjen. Spesielt den første og andre sesongen der karakteren Cassie er med. Hun er så nydelig, også er det så utrolig mye viktig den karakteren formidler.

Og der kom min übersnille bror med Pepsi Max og godteri til meg.

KATEGORI: Blogg
02.11.2011 / 23:09

Perfeksjon

You can have all the dancers, the pyrotechnics, the laser shows you want, but if you sound like that, all you need is a piano.

KATEGORI: Musikk
hits