Hei. Mitt navn er Susann, og jeg er ei 17 år gammel jente plassert i en liten by midt i Nord-Trøndelag. På fritiden valser jeg rundt i sentrum med vennene mine og spiser salatburger, fotograferer, lager webdesign, hører mye på musikk, leser en del, tegner og ser alt for mye på TV. Ting som gjør meg glad er gamle skrekkfilmer, england, rock'n'roll, senga mi, nirvana, the jimi hendrix experience, punk, grunge, metal, hårfarger, skins, lamper, svarthvitt bilder, ukulele, nynorsk og te. Du kan lese mer om meg her.

august 2011

26.08.2011 / 19:17

CD-cover

Første dag på skolen fikk vi et prosjekt som bestod av å lage en musikkvideo, plakat, logo og cd-cover på en og en halv uke. I gruppen min fikk jeg tildelt oppgaven å lage cd-coveret, og slik ble det. (Sånn btw, sangen finner dere på urørt).

KATEGORI: Skole
22.08.2011 / 22:55

Grønt hår, fine folk og sånt

Er fremdeles litt i sjokk over at folk i det hele tatt gidder å lese bloggen min. Bare de dagene jeg faktisk gidder å blogge da så klart.
Og nå føler jeg setningene over ble formulert helt feil. Tror norsktimene på onsdag kan bli brukbare..


Men grunnen til at jeg ikke blogger er fordi jeg rett og slett ikke har noe viktig å komme med. ..Æsj, jeg går rosa, så forbered dere på å se hva jeg har gjort i det siste.. LIKSOM.


Jeg har tatt rare bilder av meg selv, og fått en Mr Melk plakat med en hilsen!


Drukket vin av melkeglass og vært sammen med noen veldig fine folk (Stjal bilde med crappy kvalitet fra bloggen til Elin og Frida [link]). Meg med awesomt grønt hår btw!


Ryddet på rommet og funnet gamle gjøremålslister.


Tatt flere rare bilder av meg selv og redigert de som alle tumblrere gjør, selv om jeg egentlig aldri helt har forstått meg på tumblr.


Og til sist; Idag var jeg på skolen. Også stjal jeg nerdehatten som Elisabeth lagde i samfunnsfagtimen.

KATEGORI: Blogg
11.08.2011 / 15:34

Når bussen ikke kommer ...

Jeg. Er. Lei.

Skulle egentlig ta bussen fra Levanger til Namsos for så ta båt fra Namsos til Rørvik. Men bussen kom ikke, så det ble masse tull, og nå må jeg ta tog fra Levanger til Grong for å så ta buss fra Grong til Rørvik. Da ble jeg plutselig 200 kr fattigere og må vente i evigheter. Toget fra Levanger til Grong går 17:21, og jeg har allerede sittet på togstasjonen i timesvis. Må forsåvidt vente en stund på bussen når jeg er i Grong også, men kommer til å rote meg bort før den tid uansett.

Og siden dette skal forestille en fotoblogg, legger jeg ut bilder tatt med min fantastiske HTC Desire (HJERTEEE<3) som jeg har lasta ned sånn kul fotoapp på, så den blir wannabe iPhone.


Busstoppen jeg satt i en og en halv time og ventet på en buss som aldri kom.


Og nå sitter jeg på togstasjonen, 200 kr fattigere og ganske så lei.

KATEGORI: Blogg
10.08.2011 / 01:09

Feelin' Fruity

I vår jobbet jeg med et prosjekt på skolen som jeg så vakkert kalte "Feelin' fruity". Og det som kom ut av det var disse 8 bildene og det faktumet om at hasteredigering av bilder aldri er en bra ting. Note to self: Aldri gjør ferdig 3/4 av prosjektet 72 timer før innlevering (haha som om det skjer! Er jo verdensmester i utsettelse uansett så..).

Og siden jeg lenge har lovt Elin og Frida om at de skal få se bildene, legger jeg de ut her på min fantastiske blogg.


Det superpene jordbæret Amanda (blogg: amandainusa.blogg.no)


Den fantastiske besteveeeeen appelsinen Elisabeth!


Også ganske så awesome Frida som vannmelon (blogg: msjohansen.blogg.no)


Og til sist (og minst); finfine Elin som sinnakiwi (blogg: msjohansen.blogg.no)

KATEGORI: Fotografi
hits