Hei. Mitt navn er Susann, og jeg er ei 17 år gammel jente plassert i en liten by midt i Nord-Trøndelag. På fritiden valser jeg rundt i sentrum med vennene mine og spiser salatburger, fotograferer, lager webdesign, hører mye på musikk, leser en del, tegner og ser alt for mye på TV. Ting som gjør meg glad er gamle skrekkfilmer, england, rock'n'roll, senga mi, nirvana, the jimi hendrix experience, punk, grunge, metal, hårfarger, skins, lamper, svarthvitt bilder, ukulele, nynorsk og te. Du kan lese mer om meg her.

juli 2011

18.07.2011 / 14:13

Longboard

Sist torsdag var jeg ute med Emma for å ta noen bilder av hun og longboardet. Verken sola eller objektivet ville samarbeide, så jeg takker høyere makter for photoshop. Men Emma var iallefall kjempeflink, tror jeg aldri har hatt en så fotogen modell før.

Vel, slik ble resultatet.

KATEGORI: Fotografi
10.07.2011 / 22:29

Falskt blod, mel og løsvipper

I vinter var jeg i studio med Kesia og tok en del bilder, men siden jeg er verdensmester i utsettelse, så har jeg ikke orket å redigere så mange av de. Tenkte iallefall å legge ut to av bildene, siden dette skal forestille en slags fotoblogg.

KATEGORI: Fotografi
09.07.2011 / 22:42

Stupidly Happy

Trondheimsturen med Vivian og Kesia var superkorslig. Svidde ikke av så mye penger, fikk iallefall kjøpt det jeg var ute etter; Grønn hårfarge! Nå må jeg bare vente på at extensionsene mine kommer i posten, også blir håret mitt slik jeg vil ha det.


Siden kjærsten til Kesia ødela hennes HTC Desire og hun skal få en iPhone 4 av han, så fikk jeg 8 fine Hello Kitty deksler til min mobil. Snill Kesia!


Også var vi på den Cupcake-kafé-tingen, og det ble tusenvis av sånne bilder.


Også hadde de übersøte cupcakes og verdens beste mocca!


De hadde også verdens fineste interiør, og en elg på veggen.


Eg må ha, eg må ha solbrillar på! Haha, kjendisene mine.

KATEGORI: Blogg
09.07.2011 / 13:44

Trondheimstur

Stikker en tur til Trondheim med Vivian og Kesia for å bruke opp de siste to store lappene mine som egentlig skal vare helt til slutten av august.


Du kødder ikke med meg liksom, jeg har tross alt et dass i bakgrunnen.

KATEGORI: Blogg
08.07.2011 / 23:37

Nytt design, nye muligheter

Jeg har helt siden mars hatt store planer om å lage meg et superawesomt design og starte å blogge igjen. Men siden jeg er verdensmester i utsettelse, så er ikke designet på plass før nå. Det er sikkert noen feil og mangler fremdeles, så det er bare å si ifra om du ser noen. Jeg syns du kan være über snill og følge meg på Bloglovin ved å klikke her.

Slik skal iallefall bloggen se ut:


Åh gud, rotete innlegg. Fin start det.

KATEGORI: Design
07.07.2011 / 12:08

Arkiv

KATEGORI: Blogg
07.07.2011 / 12:05

Kategorier

KATEGORI: Blogg
07.07.2011 / 12:04

Om Susann

Mitt navn er Susann, og jeg hater å skrive slike tekster.Jeg er plassert i en liten by midt i Nord-Trøndelag, og går det andre året med medier og kommunikasjon. Det som opptar fritiden min er fotografering, webdesign, musikk, bøker, filmer, jogging, tv-serien Skins og vennene mine. Verden ser jeg som oftest gjennom mitt Canon EOS 5D Mark II, også samler jeg på CD-er. Favorittsjangerene innenfor musikk er punk, rock, grunge og metal, men jeg er egentlig altetende. Som jeg sier: jeg forbyr ikke sjangrene, jeg forbyr artistene. Hårfarging er en fin ting, og håret mitt har fått gjennomgått skikkelig. Jeg elsker å farge det i de rareste farger og det er egentlig ikke så skikkelig krise om resultatet blir totalt mislykket. Det er jo bare hår uansett. Dessuten er Hello Kitty min gud.

Om det var noe du lurer på så er det bare å spørre. Hvis du tørr da, for jeg biter veldig hardt.

Så det så.

KATEGORI: Susann
hits