Hei. Mitt navn er Susann, og jeg er ei 17 år gammel jente plassert i en liten by midt i Nord-Trøndelag. På fritiden valser jeg rundt i sentrum med vennene mine og spiser salatburger, fotograferer, lager webdesign, hører mye på musikk, leser en del, tegner og ser alt for mye på TV. Ting som gjør meg glad er gamle skrekkfilmer, england, rock'n'roll, senga mi, nirvana, the jimi hendrix experience, punk, grunge, metal, hårfarger, skins, lamper, svarthvitt bilder, ukulele, nynorsk og te. Du kan lese mer om meg her.

Fotografi

01.02.2012 / 20:10

Ego B/W

Lekte i studio med Elisabeth i dag. Jeg skulle egentlig teste ut lys til en shoot som finner sted på fredag, men endte opp med svaret på hvorfor jeg er en forever alone. Creds til Elisabeth for bildene, men photoshoppingen tar jeg æren for sjæl. Selv om det ikke er noe mye å ta æren for. Whatever. Gleder meg til fredag, da kommer Tobias, Elin og Frida for å leke med Elisabeth og meg i studio.. hjerte!!


Øhh.


Fantastisk fint ansiktsuttrykk på bildet til høyre, just sayin'.

KATEGORI: Fotografi
22.11.2011 / 16:55

Mia

Gamle bilder. Eller ikke så gamle, men har et nytt prosjekt på gang nå! Oppdaterer mer om det senere.

KATEGORI: Fotografi
23.09.2011 / 21:07

Bandbilder

Bandbilder fra i vinter av et band som nå heter Rabalder. Høy ISO og jævlig ufokusert, men liker fremdeles bildene litt alikevel.KATEGORI: Fotografi
08.09.2011 / 21:44

Selvportrett

Jeg har sikkert nevnt i mange tidligere innlegg at jeg er så dårlig til å oppdatere. Men jeg ser ikke vitsen i å blogge bare for å blogge. Det får rosabloggerne ta seg av.

Uansett, her er noen selvportrett, tatt i "ekte" fjortisstil i et skittent badespeil og med alt for høy ISO.

KATEGORI: Fotografi
10.08.2011 / 01:09

Feelin' Fruity

I vår jobbet jeg med et prosjekt på skolen som jeg så vakkert kalte "Feelin' fruity". Og det som kom ut av det var disse 8 bildene og det faktumet om at hasteredigering av bilder aldri er en bra ting. Note to self: Aldri gjør ferdig 3/4 av prosjektet 72 timer før innlevering (haha som om det skjer! Er jo verdensmester i utsettelse uansett så..).

Og siden jeg lenge har lovt Elin og Frida om at de skal få se bildene, legger jeg de ut her på min fantastiske blogg.


Det superpene jordbæret Amanda (blogg: amandainusa.blogg.no)


Den fantastiske besteveeeeen appelsinen Elisabeth!


Også ganske så awesome Frida som vannmelon (blogg: msjohansen.blogg.no)


Og til sist (og minst); finfine Elin som sinnakiwi (blogg: msjohansen.blogg.no)

KATEGORI: Fotografi
18.07.2011 / 14:13

Longboard

Sist torsdag var jeg ute med Emma for å ta noen bilder av hun og longboardet. Verken sola eller objektivet ville samarbeide, så jeg takker høyere makter for photoshop. Men Emma var iallefall kjempeflink, tror jeg aldri har hatt en så fotogen modell før.

Vel, slik ble resultatet.

KATEGORI: Fotografi
10.07.2011 / 22:29

Falskt blod, mel og løsvipper

I vinter var jeg i studio med Kesia og tok en del bilder, men siden jeg er verdensmester i utsettelse, så har jeg ikke orket å redigere så mange av de. Tenkte iallefall å legge ut to av bildene, siden dette skal forestille en slags fotoblogg.

KATEGORI: Fotografi
hits