Hei. Mitt navn er Susann, og jeg er ei 17 år gammel jente plassert i en liten by midt i Nord-Trøndelag. På fritiden valser jeg rundt i sentrum med vennene mine og spiser salatburger, fotograferer, lager webdesign, hører mye på musikk, leser en del, tegner og ser alt for mye på TV. Ting som gjør meg glad er gamle skrekkfilmer, england, rock'n'roll, senga mi, nirvana, the jimi hendrix experience, punk, grunge, metal, hårfarger, skins, lamper, svarthvitt bilder, ukulele, nynorsk og te. Du kan lese mer om meg her.

Blogg

12.12.2011 / 15:59

Pås

Hadde norsk heldags i dag. Gikk kjempebra, men hver gang jeg sier det går det egentlig kjempedårlig. AT LEAST ER JEG GRAMMARNAZI OG ORDDELINGSMAFIA. Så det så. Ellers har jeg vært flink og ryddet rommet fordi mamma sa det. Også vasket jeg trappen. Da ble mamma glad<3


Fant hundretusen sånne poser på rommet. Bruker å ha tannbørster i det når jeg er på besøk hos folk. Jeg tror jeg er på besøk ganske ofte, fordi jeg fant en del sånne. Også fant jeg samfunnsfagboka mi. Nå skal samfunnsfagkarakteren reddes!


PELLE<3 Det er kaninbamsetingen btw.

YEEEE RLY.

KATEGORI: Blogg
11.12.2011 / 01:27

Livsnødvendigheter

Drikker cola. Har rotete rom. Vil ikke rydde. Besøk http://vihateailt.blogg.no og gjør to sære raringer glad.

KATEGORI: Blogg
19.11.2011 / 20:15

Keep calm and wow

Sengen min svømmer i plakater for øyeblikket, så jeg har tatt med puten og dynen inn til loftstuen. Lørdagskvelden går nemmelig til Skinsmaraton. Åh, som jeg elsker den serien! Kan bare sitte å se alle sesongene om og om igjen. Spesielt den første og andre sesongen der karakteren Cassie er med. Hun er så nydelig, også er det så utrolig mye viktig den karakteren formidler.

Og der kom min übersnille bror med Pepsi Max og godteri til meg.

KATEGORI: Blogg
02.10.2011 / 20:28

Stem på Emma!

Husker dere Emma som jeg tok bilder av for ikke så lenge siden? Uansett; jeg syns dere kan klikke på linken nedenfor og stemme på henne.

http://www.facebook.com/definehaircare?sk=app_266709280009008&app_data=Single-1851393-Latest 

KATEGORI: Blogg
22.08.2011 / 22:55

Grønt hår, fine folk og sånt

Er fremdeles litt i sjokk over at folk i det hele tatt gidder å lese bloggen min. Bare de dagene jeg faktisk gidder å blogge da så klart.
Og nå føler jeg setningene over ble formulert helt feil. Tror norsktimene på onsdag kan bli brukbare..


Men grunnen til at jeg ikke blogger er fordi jeg rett og slett ikke har noe viktig å komme med. ..Æsj, jeg går rosa, så forbered dere på å se hva jeg har gjort i det siste.. LIKSOM.


Jeg har tatt rare bilder av meg selv, og fått en Mr Melk plakat med en hilsen!


Drukket vin av melkeglass og vært sammen med noen veldig fine folk (Stjal bilde med crappy kvalitet fra bloggen til Elin og Frida [link]). Meg med awesomt grønt hår btw!


Ryddet på rommet og funnet gamle gjøremålslister.


Tatt flere rare bilder av meg selv og redigert de som alle tumblrere gjør, selv om jeg egentlig aldri helt har forstått meg på tumblr.


Og til sist; Idag var jeg på skolen. Også stjal jeg nerdehatten som Elisabeth lagde i samfunnsfagtimen.

KATEGORI: Blogg
11.08.2011 / 15:34

Når bussen ikke kommer ...

Jeg. Er. Lei.

Skulle egentlig ta bussen fra Levanger til Namsos for så ta båt fra Namsos til Rørvik. Men bussen kom ikke, så det ble masse tull, og nå må jeg ta tog fra Levanger til Grong for å så ta buss fra Grong til Rørvik. Da ble jeg plutselig 200 kr fattigere og må vente i evigheter. Toget fra Levanger til Grong går 17:21, og jeg har allerede sittet på togstasjonen i timesvis. Må forsåvidt vente en stund på bussen når jeg er i Grong også, men kommer til å rote meg bort før den tid uansett.

Og siden dette skal forestille en fotoblogg, legger jeg ut bilder tatt med min fantastiske HTC Desire (HJERTEEE<3) som jeg har lasta ned sånn kul fotoapp på, så den blir wannabe iPhone.


Busstoppen jeg satt i en og en halv time og ventet på en buss som aldri kom.


Og nå sitter jeg på togstasjonen, 200 kr fattigere og ganske så lei.

KATEGORI: Blogg
09.07.2011 / 22:42

Stupidly Happy

Trondheimsturen med Vivian og Kesia var superkorslig. Svidde ikke av så mye penger, fikk iallefall kjøpt det jeg var ute etter; Grønn hårfarge! Nå må jeg bare vente på at extensionsene mine kommer i posten, også blir håret mitt slik jeg vil ha det.


Siden kjærsten til Kesia ødela hennes HTC Desire og hun skal få en iPhone 4 av han, så fikk jeg 8 fine Hello Kitty deksler til min mobil. Snill Kesia!


Også var vi på den Cupcake-kafé-tingen, og det ble tusenvis av sånne bilder.


Også hadde de übersøte cupcakes og verdens beste mocca!


De hadde også verdens fineste interiør, og en elg på veggen.


Eg må ha, eg må ha solbrillar på! Haha, kjendisene mine.

KATEGORI: Blogg
09.07.2011 / 13:44

Trondheimstur

Stikker en tur til Trondheim med Vivian og Kesia for å bruke opp de siste to store lappene mine som egentlig skal vare helt til slutten av august.


Du kødder ikke med meg liksom, jeg har tross alt et dass i bakgrunnen.

KATEGORI: Blogg
07.07.2011 / 12:08

Arkiv

KATEGORI: Blogg
07.07.2011 / 12:05

Kategorier

KATEGORI: Blogg
hits